top of page

Opticien/Contactlensspecialist/Optometrist gezocht bij een moderne winkel met doorgroeimogelijkheden

Ben jij een ambitieuze Opticien, Contactlensspecialist of Optometrist en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij werken bij een franchise winkel van een grote keten met goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wie zijn wij?

Wij zijn een franchise winkel van een grote keten met meerdere vestigingen in Nederland. Onze winkels zijn modern en van alle gemakken voorzien om onze klanten de best mogelijke oogzorg te bieden. Wij streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden en hebben daarom alleen gekwalificeerde en enthousiaste professionals in dienst.


Wat ga je doen?

Als Opticien, Contactlensspecialist of Optometrist bij onze winkel ben jij verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten en het aanmeten van brillen en contactlenzen. Jij hebt een passie voor het vak en wilt graag jouw kennis en expertise inzetten om onze klanten het beste advies te geven. Je voert oogmetingen uit en beoordeelt de gezondheid van de ogen. Daarnaast zorg je ervoor dat onze klanten de juiste producten aanschaffen en de beste nazorg krijgen.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken ambitieuze en enthousiaste studenten of professionals die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden. Je hebt een passie voor het vak en vindt het leuk om onze klanten te adviseren en te helpen. Je bent communicatief vaardig en klantgericht. Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig en in staat om in een team te werken.


Wat bieden wij?

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Als student heb je de mogelijkheid om bij ons praktijkervaring op te doen en als professional kun je je verder ontwikkelen in ons bedrijf. Je werkt in een professionele en moderne omgeving met enthousiaste collega's en krijgt de kans om bij te dragen aan de groei van onze winkel.


Interesse?

Heb je interesse in deze vacature als Opticien, Contactlensspecialist of Optometrist bij ons? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page