top of page

EyeVigdor is een innovatief recruiters en detachering bureau dat bedrijven helpt bij het invullen van vacatures. Wij werken samen met:

✓ Optometristen    ✓ Opticiens     ✓ Technisch oogheelkundig assistenten  ✓ Contactlensspecialisten   ✓ Verkoop medewerkers

                  Doe direct een aanvraag en laat EyeVigdor uw vacatures zo snel mogelijk invullen.

Asian woman getting an eye check up

Vast in dienst

EyeVigdor is dé partner voor al uw vacatures! Wij helpen u opzoek naar geschikt personeel die vast in dienst komen werken. Wij hebben kanditaten die aan al uw verwachtingen voldoen, omdat wij belangerijk vinden dat u tevreden bent. Daarnaast werken wij volgens een no cure no pay basis.

Tijdelijk in dienst

EyeVigdor helpt u met alle tijdelijke personeelstekorten die u nodig heeft. Ons flexibele team staat voor u klaar vanaf 1 dag, 1 week, 1 maand of langer, om ervoor te zorgen dat uw bedrijf op koers blijft. Ongeacht of het nu gaat om het invullen van een ziekteverlof, een zwangerschapsverlof of gewoon een personeelstekort ons team helpt u graag verder.

Children's Eye Exam

Ik zoek een baan

EyeVigdor biedt unieke recruitmentdiensten aan voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en werkplek. Wij doen gevarieerd werk waardoor we jou kunnen helpen de juiste plek te vinden waar je je goed bij voelt en met plezier naar je werk gaat. EyeVigdor biedt verschillende opties aan, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat je de perfecte baan vindt! Ook als ZZP'er/freelancer kun je je aanmelden en vinden we de juiste plek voor je.

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten of heeft u verder nog vragen

Vul het onderstaande contactformulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

bottom of page