top of page

Ons Verhaal

EyeVigdor is een bureau voor recruitment en detachering dat bedrijven helpt om snel en gemakkelijk de juiste kandidaten te vinden. Onze unieke oogkracht, ofwel 'EyeVigdor', houdt in dat we alle benodigde informatie verzamelen om kandidaten te werven, waardoor wij gemakkelijk en snel toegang hebben tot de juiste kandidaat. Onze missie is om organisaties te helpen bij het verbeteren en verhogen van hun productiviteit, door het snel en gemakkelijk vinden van de juiste kandidaten. Onze database is altijd up-to-date met de meest kwalificeerde optometristen, opticiens, verkoopmedewerkers, contactlensspecialisten en technisch oogheelkundig assistenten. We geloven dat elke persoon een unieke set kwaliteiten heeft die het beste bij uw bedrijf past. 

 

 

Wat is recruitment 

Recruitment ofwel werving en selectie is het aantrekken en selecteren van de juiste kandidaten gepaard met de doelstellingen en wensen van de onderneming en/of organisatie. Wij als Recruiting bureau zijn gespecialiseerd in het aantrekken en selecteren van de juiste kandidaten, waardoor uw organisatie voordeel krijgt uit onze expertise. Wij begrijpen dat elke organisatie verschillende behoeften en doelen heeft, dus onze aanpak is op maat gemaakt om u te helpen bij het vinden van de perfecte kandidaat. Onze recruitment professionals werken samen met u om de beste kandidaat te vinden die het beste past bij uw organisatie.

 

Bovendien werken wij met een no cure no pay regelement.

Wat is detachering 

Detachering is een flexibele manier om personeel in te huren. In plaats van deze medewerkers op uw loonlijst te zetten, kunt u hen bij ons 'lenen'. Hierdoor bent u niet gebonden aan allerlei verplichtingen die komen kijken bij het in dienst nemen van personeel. U kunt zelfstandigen inhuren die specifieke kennis in huis hebben en zo uw organisatie vooruit helpen.

 

Wat ons uniek maakt is dat we als bedrijf niet alleen rekruten, maar ook detacheren. Zo kunt u zelf de keuze maken.

 

Daarnaast bieden wij u de optie om tijdelijk personeel in dienst te nemen totdat we het juiste personeel voor uw bedrijf gevonden hebben. We helpen u een geschikt kandidaat te vinden die aan uw specifieke behoeften en eisen voldoet.

Close Up on Eyes
bottom of page