top of page
Oogcontrole

Ontdek Gemak en Comfort met Onze Thuis- en Werkplek Oogmetingen

Bij EyeVigdor begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom brengen wij onze deskundige oogmetingen nu naar uw deur, of het nu thuis is of op uw werkplek. Ontdek het gemak en comfort van onze service, waarbij wij u voorzien van professionele oogzorg op een locatie die voor u het meest geschikt is.

Waarom kiezen voor onze Thuis- en Werkplek Oogmetingen?

  1. Tijdsefficiënt: Geen gedoe met reizen naar een optometrist. Wij brengen hoogwaardige oogzorg naar u toe, waardoor u tijd bespaart.

  2. Persoonlijke Aandacht: Geniet van een persoonlijke en op maat gemaakte oogmeting in de vertrouwde omgeving van uw huis of kantoor.

  3. Flexibiliteit: Wij passen ons aan uw agenda aan. Kies een tijdstip dat voor u werkt, en wij zorgen voor de rest.

  4. Deskundige Optometristen: Onze ervaren optometristen zijn toegewijd aan het leveren van nauwkeurige metingen en het bieden van professioneel advies voor uw ooggezondheid.

Hoe werkt het?

  1. Afspraak Plannen: Neem contact met ons op om een afspraak te plannen op een tijdstip dat u uitkomt.

  2. Thuis of Op Kantoor: Kies de locatie die het beste bij u past - thuis of op uw werkplek.

  3. Professionele Oogmeting: Onze optometristen voeren een uitgebreide oogmeting uit met geavanceerde apparatuur en leveren op maat gemaakte oplossingen.

  4. Advies en Opties: Bespreek de resultaten en ontvang deskundig advies over brillen, contactlenzen of andere oogzorgbehoeften.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de ultieme flexibiliteit in oogzorg met EyeVigdor. Uw gezichtsvermogen verdient de beste zorg, waar u ook bent!

bottom of page