top of page

Opticien bij een moderne optiek zaak in Bergen op Zoom

(16-40uur per week)


Bergen op Zoom, Nederland

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Opticien bij een particuliere, moderne optiek zaak in Bergen op Zoom?

Wil jij werken in een omgeving waar persoonlijke aandacht en oogzorg centraal staan? Dan is deze vacature bij onze optiek zaak iets voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn een moderne optiek zaak met een oogzorg praktijk gevestigd in Bergen op Zoom. Wij bieden onze klanten een breed assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen van de beste merken en kwaliteit. Naast het aanmeten van brillen en lenzen, hebben wij ook een oogzorg praktijk waarin we diverse oogonderzoeken uitvoeren en advies geven over oogzorg.

Wat ga je doen?

Als Opticien bij onze optiek zaak ben jij verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten en het aanmeten van brillen en contactlenzen. Je hebt een passie voor het vak en je bent in staat om klanten te adviseren over de juiste producten en het beste kijkcomfort. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van metingen en controles van de ogen. Je werkt nauw samen met onze optometristen en oogartsen om onze klanten de beste oogzorg te bieden.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven Opticien met een passie voor het vak en oogzorg. Je bent klantgericht en in staat om klanten op een vriendelijke en professionele manier te adviseren. Je hebt minimaal een MBO-diploma Optiek op zak en je bent bij voorkeur ook in het bezit van een contactlens diploma. Je hebt ervaring in een optiek zaak en je bent bekend met de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de optiek branche.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan binnen een modern en professioneel bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren in oogzorg. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Ben jij de Opticien die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons op en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

bottom of page